۹ دلیل که تلویزیون ایکس ویژن بخریم!
در این مقاله قصد داریم درباره مزایا و معایب تلویزیون ایکس ویژن x-vision صحبت کنیم. همچنین پیرامون تاریخچه برند ایکس ویژن و ارزش خرید این کالا صحبت خواهیم کرد. مطابق نظرسنجی از مشتریان این تلویزیون ها با نظرات مختلف کاربرانی روبرو شدیم که بسیاری از آنها از خرید تلویزیون های ایکس ویژن رضایت کافی را داشتند. از طرفی به دلیل برخی از نقاط ضعف این دستگاه ها، برخی از کاربران از خرید آن چندان راضی نبوده اند. اما با توجه به نوع نیاز و بودجه خانواده های مختلف این تلویزیون ها می توانند بسیار مناسب و کاربردی باشند.
تاریخچه تولید
کمپانی ایکس ویژن یا همان مادیران از سال ۱۳۸۵ تولید تلویزیون های معمولی را آغاز کرد. پس از گذشت چند سال این شرکت تولید تلویزیون های هوشمند را نیز آغاز نمود. مادیران حدود ۶۰ سال است که در زمینه تولید لوازم خانگی فعالیت دارد. کمپانی های مادیران و ایکس ویژن در کنار یکدیگر این تلویزیون ها را تولید کردند.
برند ایکس ویژن توانسته است با چندین سال تلاش با برند های خارجی رقابت کند. در حال حاضر این برند تلویزیون های 4K، Full HD، LED و LED های هوشمند را بر برای کاربران تولید می کند. این برند توانسته رضایت بالایی را برای مصرف کنندگان رقم بزند.
ایکس ویژن علاوه بر تلویزیون، محصولاتی مانند لباسشویی یخچال فریزر و مانیتور های گیمینگ و معمولی را نیز تولید می کند. در واقع این برند محصولات گوناگون صوتی و تصویری را تولید و عرضه می نماید.
مزایا و معایب تلویزیون ایکس ویژن نسل QLED
این نسل از تلویزیون های شرکت که به تازگی روانه بازار شده اند که توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است.
تکنولوژی QLED چیست؟
فناوری جدید نمایشگر ها، که کوانتومی نام دارد. این فناوری از روشهای پیشرفته جهت به نمایش گذاشتن رنگ های واقعی تر در تلویزیونها استفاده می نماید. همچنین تکنولوژی QLED از نقاط کوانتومی یا Quantum Dots نیز بهره می برد. کوانتوم دات نانو نقاط بسیار نورانی می باشند که با عبور نور پسزمینه از آنها، رنگ های مختلف را به نمایش می گذارد.
و از همه مهمتر نمایشگر های مجهز به صفحه نمایش QLED، به دلیل استفاده از فناوری نقاط کوانتومی یا Quantum Dot برای تولید رنگ های طبیعی باعث میشود که تلویزیون های QLED ایکس ویژن دارای روشنایی، کنتراست، رزولوشن و زاویه دید بالاتری نسبت به تلویزیون های LCD یا LED باشند.
مشخصات تلویزیون های کوانتومی
سطح بالاتری از کنتراست در تلویزیون های QLED به چشم می خورد. همچنین در مدل های کوانتومی شاهد افزایش سطح رزولوشن و زاویه دید تصاویر هستیم. سایر ویژگی های برتر مدل های QLED عبارتند از:
- سیستم عامل اندروید و نسخه بروز آن
- فناوری HDR10
- سیستم صوتی Dolby Atmos که یک صدای بی نشیر را برای تماشاگر ارائه میدهد
- قابليت HBB TV و اتصال ساندبار و اسپيكر با بلوتوث
مزایا و معایب تلویزیون های ایکس ویژن
دارا بودن مزایای زیاد توانسته تلویزیون ایکس ویژن را به یکی از برند های موفق تبدیل کند. مهمترین مزیت های این دستگاه عبارتند از:
- مجهز به پنل HDR10
- مجهز به پنل LED معروف به +A
- قابلیت نصب اپلیکیشن و بازی
- دارا بودن خروجی های ۱۰ یا ۱۵ وات
کیفیت بالا
این مزیت بر اساس رضایت مشتریان و مصرف کنندگان به دست آمده است. محصولات این برند سطح کیفیت بالایی دارند. خط تولید پیشرفته و به روزی در این کمپانی به چشم می خورد. پرسنل های مجرب و متخصص در این واحد تولیدی مشغول به فعالیت هستند.
طراحی ظاهری جدید
طراحی ظاهری محصولات این برند مطابق با طراحی های روز دنیاست. این کمپانی پنل های بسیار مقاومی را تولید می کند. معمولاً محصولات تولید شده مطابق با سلایق اکثر کاربران است.
دارا بودن درگاه های مختلف
این دستگاه به درگاه های HDMI, MHL, USB2, CEC, HDMI ARC مجهز است. در واقع این تلویزیون ها ورودی ها و خروجی های گوناگونی را پشتیبانی می کنند.
قابلیت اتصال به اینترنت
دستگاه های هوشمند قابلیت اتصال به اینترنت و گوشی را دارند. سیستم عامل این دستگاه ها از نوع اندروید است.
بهرهمندی از طیف رنگی بسیار گسترده
این دستگاه ها طیف رنگی گسترده ای دارند. تصاویر Full HD کیفیت قابل قبولی خواهند داشت. تصاویر 4K از کیفیت فوق العاده ای برخوردار می باشند.
نقاط ضعف تلویزیون های x-vision
در بررسی مزایا و معایب تلویزیون ایکس ویژن باید بدانید که این دستگاه ها از نقاط ضعفی نیز برخوردار هستند. این معایب بر اساس نظر مصرف کنندگان به دست آمده است. هنگام خرید دستگاه باید نسبت به معایب آن آگاه باشید. مطلع بودن از معایب دستگاه سبب می شود که خرید ایده آلی را رقم بزنید. معایب دستگاه های هوشمند شامل موارد زیر می شود:
- عدم پشتیبانی از قابلیت تنظیم خودکار
- عدم پشتیبانی از سیستم صوتی برند هارمن کاردن در مدل های قدیمی
پایین بودن سرعت دستگاه
در زمان هنگ کردن و عدم به روز رسانی سرعت دستگاه بسیار پایین است. در واقع برای تعویض کانال ها و وب گردی سرعت پایینی را تجربه می کنید.
کند بودن بلوتوث
ویژگی بلوتوث در برخی از دستگاه های قدیمی بسیار کند است.
عدم ریموت کنترل هوشمند
برای کار در محیط های اندروید ریموت کنترل هوشمند وجود ندارد.
پایین بودن حافظه داخلی
برخی از دستگاه های هوشمند حافظه داخلی پایینی دارند. این امر سبب کاهش سرعت عملکرد دستگاه می شود.
اتصال سخت برخی برنامه های اندروید
اتصال برخی برنامه های اندروید که عموم مردم استفاده می کنند سخت است. در واقع اتصال این برنامه ها در تلویزیون های ایکس ویژن نسبت به برند های سامسونگ، ال جی، اسنوا و دوو پایین تر است. در این موضوع برند های نام برده شده محبوبیت بیشتری دارند.
درنهایت آیا کیفیت تلویزیون ایکس ویژن خوبه؟
بر اساس نظرسنجی های انجام شده از مصرف کنندگان می توان گفت که این دستگاه از کیفیت ساخت بسیار بالایی برخوردار است. در مقایسه با سایر برند های ایرانی تلویزیون ایکس ویژن از کیفیت منحصر به فردی برخوردار می باشد.
مزایا و معایب تلویزیون ایکس ویژن به لحاظ قیمت
این دستگاه طراحی ظاهری خوبی دارد. ضمن آنکه این تلویزیون ها از قیمت مقرون به صرفه و خدمات پس از فروش قدرتمندی برخوردار هستند. با توجه به دلایل گفته شده خرید تلویزیون های ایکس ویژن را به شما پیشنهاد می کنیم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره های تخصصی رایگان پیش از خرید تلویزیون می توانید با کارشناسان افشارهوم تماس بگیرید. این مجموعه امکان خرید نقد یا اقساط کلیه محصولات و لوازم خانگی را برای کلیه مشتریان گرامی خود فراهم نموده است.
مطلب پیشنهادی: راهنمای جامع خرید تلویزیون مناسب